Onion Soup Out of the Bag

Svogūnų sriuba

Naujas laiko išbandytos sriubos skonis, pagamintas su šiluma ir gilus, kaip niekas kitas.

Ingredientai

400 g svogūnų, 500 ml jautienos sultinio, 1 paprika, 15 žalių pipirinių kukurūzų, 1 lauro lapas, 5 šafranos gijos, 1 šaukšelis druskos, žiupsnelis malto muskato, 1 čiobrelis

Gaminimas

4 porcijoms

Nulupkite svogūnus ir supjaustykite juos smulkiais gabaliukais. Tada sumaišykite visus ingredientus kartu ir sudėkite juo į vakuumavimo maišelį. 

2 Padėkite maišelį su visu turiniu ant orkaitės trečios lentynėlės, pasirinkite SousVide“ programą ir kepkite 95°C temperatūroje 75 minutes. 

Pateikimas Supilkite karštą į indus ir ant viršaus užbarstykite skrudintos duonos gabalėlių bei užtarkuokite sūrio. Idealu, jei tai būtų prancūziškas Comté sūris. 

  • Gazpacho su garuose virtomis tigrinėmis krevetėmis

    Puiki šalta ispaniško stiliaus sriuba.

  • Moules Marinières

    Patiekalas, kuris atrodo nuostabiai ir kurį paprasta pagaminti – nerasite nieko geriau, nei siūlo klasikinė prancūzų virtuvė. 

  • Garuose pagaminti rytietiški daržovių suktinukai

    Šie sveiki suktinukai patiks visiems, todėl puikiai tinka užkąsti pramogaujant.