Onion Soup Out of the Bag
Svogūnų sriuba
Naujas laiko išbandytos sriubos skonis, pagamintas su šiluma ir gilus, kaip niekas kitas.
Ingredientai
400 g svogūnų, 500 ml jautienos sultinio, 1 paprika, 15 žalių pipirinių kukurūzų, 1 lauro lapas, 5 šafranos gijos, 1 šaukšelis druskos, žiupsnelis malto muskato, 1 čiobrelis
Gaminimas
4 porcijoms
1 Nulupkite svogūnus ir supjaustykite juos smulkiais gabaliukais. Tada sumaišykite visus ingredientus kartu ir sudėkite juo į vakuumavimo maišelį.
2 Padėkite maišelį su visu turiniu ant orkaitės trečios lentynėlės, pasirinkite „SousVide“ programą ir kepkite 95°C temperatūroje 75 minutes.
Pateikimas Supilkite karštą į indus ir ant viršaus užbarstykite skrudintos duonos gabalėlių bei užtarkuokite sūrio. Idealu, jei tai būtų prancūziškas Comté sūris.