Atraskite

Garinės orkaitės

Kodėl verta rinktis garinę orkaitę?

Garinėje orkaitėje galima gaminti viską, ką ir įprastoje orkaitėje, tik ji padeda perkelti Jūsų maisto gaminimą į kitą lygį. Įprastoje orkaitėje maistas apgaubiamas sausu karščiu. Garinėje orkaitėje kepimo metu pridedama garų. Ši papildoma drėgmė pagerina skonį, tekstūrą ir spalvą, tuo pačiu išsaugo traškumą išorėje – kiekvienas patiekalas tampa šedevru.

Pasinaudokite šefų paslaptimis

Maisto ruošimas žemoje temperatūroje yra Jūsų slaptas ginklas kuriant gardžiausius patiekalus. Pripažinta virtuvės šefė ir „Tasteology“ ekspertė Catalina Vélez teigia, kad gaminant žemoje temperatūroje garai ir karštis suteikia galimybę lėtai ruošti patiekalus. Taip išsaugomi ingredientų skoniai, patiekalo drėgmė, kuri yra ypač svarbi nepriekaištingai tekstūrai, ir maistinės savybės. Šiandieną galite mėgautis burnoje tirpstančiais patiekalais, be didelių pastangų sukurtais Jūsų namų virtuvėje.

Geresnis kepimas pagrįstas mokslu

Geras kepimas yra menas. Puikus kepimas yra mokslas. Norėdami sukurti virtuvės šedevrą, pridėkite garų, kurie svarbūs, kaip ir kiekvienas brūkštelėjimas kepinių šepetėliu. Tik palietus mygtuką, mūsų daugiafunkcė orkaitė su funkcija „SteamBake“ prideda tinkamą kiekį garų. Kepiniai greičiau iškyla, vidus tampa puresnis, o jų plutelė – dar traškesnė.

Trys žingsniai geresnio kepimo link su „SteamBake“

Vandens įpylimas į daugiafunkcę garinę orkaitę „PlusSteam“
1
1 veiksmas

Įpilkite 100 ml vandens į ertmę, esančią orkaitės apačioje.

Garų mygtukas ant daugiafunkcės garinės orkaitės „PlusSteam“
2
2 veiksmas

Pasirinkite programą „SteamBake“ ir paspauskite mygtuką „Steam“.

Kepimas daugiafunkcėje garinėje orkaitėje „PlusSteam“
3
3 veiksmas

Įkaitinkite orkaitę 5 minutes, o tuomet jau galite kepti savo šedevrą. Mėgaukitės.

Pridėkite garų ruošdami lašišą

Skirkite savo lašišai troškintuvą. Pasirinkite garus. Kai ruošiate lašišą orkaitėje „SteamBoost“, švelnus karštis išlaiko ją minkštą ir neleidžia išdžiūti. Rezultatai pastebimi iškart. Garai padeda išsaugoti maisto natūralią spalvą. Šviežio oranžinio atspalvio išvaizda atrodo tokia pat gera, kaip ir skonis.

Kodėl verta gaminti vakuume?

Mūsų orkaitėse „SteamPro“, kuriose galima gaminti vakuume, galite pasiekti tokių rezultatų, kurie negalimi gaminant tradicinėje orkaitėje. Vakuumavimo maišeliai sulėtina oksidaciją ir išsaugo skonį. Palaikoma temperatūra pusės laipsnio tikslumu. Dėl šio tikslumo gaunamas puikus skonis, o rezultatus visada galite atkurti. Gaminimas vakuume yra pažangus metodas, bet su AEG jis yra paprastas.

Norite gaminti ką nors naujo?

Turite skanių patiekalų receptų ir idėjų, parsisiųskite programėlę „My AEG“ čia ir praplėskite savo mėgstamiausių sąrašą.

Iškepkite labai lengvą ir purią duoną su traškia plutele. Ši orkaitė yra kepėjo svajonė, tobulai tinkanti sultingiems kepsniams auksine plutele kepti.

Orkaitėje „SteamBoost“ naudojant funkciją „FullSteam“ galima išgauti įvairesnį maisto skonį. Ji veikia tiksliai taip, kaip tradicinė orkaitė, tik pridedami garai.

Geriausia asortimento orkaitė – mūsų pažangi orkaitė, kuri turi tas pačias funkcijas kaip ir jos pirmtakės ir ne tik. Įtraukite neįtikėtiną gaminimo vakuume metodą, kad galėtumėte tikrai tobulai paruošti mėsos, žuvies ir daržovių patiekalus.

Daugiau garinių orkaičių privalumų

Spalvingas keptų raudonųjų paprikų, cukinijų ir baklažanų su prieskoninėmis žolelėmis rinkinys

Garai pagerina kiekvieną patiekalą

Nesvarbu, ką norite gaminti, garų programa pakels Jūsų patiekalą į naujas aukštumas. Nedidelis kiekis garų padeda paruošti burnoje tirpstančius kepsnius ir kepinius. Vidutinis kiekis garų gali pakeisti visus maisto likučius, kurių skonis bus kaip ką tik pagamintų. Didelis kiekis garų padės greičiau, skaniau ir sveikiau paruošti žuvies, daržovių ir kruopų, pavyzdžiui, ryžių ir kuskuso patiekalus.

Vienodai iškeptas šokoladinis pyragas

Daugiau jokių spėlionių

Orkaitės „SteamPro“ turi viską, ko reikia skaniems patiekalams paruošti. Drėgmės jutiklis kontroliuoja tikslų drėgmės lygį maisto gaminimo metu. O dėl mūsų oro srauto sistemos „ThermiC°“ karštis visada vienodai pasiskirsto. Taigi, ar gamintumėte karštyje, ar garais, visada galėsite mėgautis puikiu maistu.

Švarus AEG garinės orkaitės vidus

Paprasta ruošti maistą, lengva valyti

Mūsų orkaitėse gaminti garuose yra paprasta. Kai baigiate gaminti, jas taip pat lengva išvalyti. Valymo garais programos padeda pašalinti sunkiai įveikiamus maisto likučius. O naudojant pirolizinį valymą, maisto likučiai sudega iki pelenų, kuriuos lengva išvalyti. Todėl galite sutelkti dėmesį į puikių patiekalų ruošimą, nesirūpindami, kaip po to reiks išvalyti.