Šiame tinklalapyje naudojami slapukai. Tęsdami naršymą šiame tinklalapyje ir nekeisdami savo naršyklės slapukų tvarkymo nuostatų, Jūs sutinkate, su slapukų naudojimu.

Norėdami sužinoti daugiau, susipažinkite su mūsų slapukų naudojimo politika.

Kaip pasirinkti ingredientus

Salotos, augančios stiklinėje dėžėje, reiškia svarbų geresnio skonio elementą – šaltinį.

Dar geresnis skonis

1 žingsnis: Source (šaltinis)

Suprasdami ir sutelkdami dėmesį į maisto šaltinį, galite sužinoti sveikus ir tvarius maisto skonio pagerinimo būdus. Mes žvelgiame už virtuvės ribų ir pradedame nuo tikrojo šaltinio. Nuo dirvos ir klimato, kuriame auga Jūsų vaisiai ir daržovės. Bei gyvūnų, iš kurių gaunama mėsa ir pieno produktai, gyvenimo būdo. 

Šviežios salotos lapas iš arti.

Kokybė svarbiau nei kiekybė

Ypatingo skonio paieškos prasideda dar prieš pradedant gaminti. Kai renkatės ingredientus, rinkitės kokybiškus, kad patiekalai būtų geresnio skonio ir sveikesni. Pavyzdžiui, lauke užaugintuose pomidoruose yra dukart daugiau vitamino C, nei augintuose šiltnamiuose. Taip pat juose daug daugiau antioksidantų, nuo kurių priklauso skonis ir kvapas. Taigi, jei norite, kad Jūsų patiekalai būtų skanūs, rinkitės kokybiškus ingredientus.


Ne tokie ir puikūs prekybos centrai

Kokybiški produktai yra sezono metu užauginti vietiniai vaisiai ir daržovės, kaip ir lėmė gamta. Kai „švieži“ pomidorai patenka į prekybos centro lentynas, jie jau būna iki 9 dienų senumo. Vaisiai ir daržovės toliau noksta, kai jie nuskinami. Taigi, rinkdamiesi vietinius produktus, galėsite mėgautis maistu, turinčiu iki 55 % daugiau maistinių savybių. Programėlė „MyAEG“ yra ideali priemonė, padėsianti geriausiai panaudoti puikius ingredientus. Joje gausu įkvepiančių idėjų ir skanių receptų.

Atsisiųskite programą, skirtą „Android“ Atsisiųskite programą, skirtą „iOS“
Šviežių pomidorų vaizdas iš arti.

Ant padėklo pateiktos lašišos, vištienos, jautienos ir kiaulienos kumpio išpjovų vaizdas iš arti.

Mūsų produktų kokybę lemia jų šaltinis

Sakoma, kad esame tuo, ką valgome – tą patį galima pasakyti ir apie mūsų maistą. Pavyzdžiui, aukštos kokybės dirvose užauga daugiausiai maistinių medžiagų turinčios uogos ir jos ilgiau išlieka šviežios, nei uogos, užaugintos per daug tręšiamose dirvose. Mūsų mėsinių ir pieninių gyvūnų mityba ir gyvenimo būdas taip pat turi poveikio produktų skoniui. Jautienos skonis priklausys nuo to, ar karvė bus šeriama žole, ar grūdais. Du kepsniai taip taip turės skirtingą išvaizdą bei skirtingus vitaminų, mineralų ir rūgščių kiekius. 


Dabar žinote, kaip svarbu pasirinkti pačius geriausius ingredientus, todėl užtikrinkite, kad taip ir būtų. Jeigu suprantate, kaip juos išlaikyti, galėsite ne tik ilgiau naudoti, bet jie bus ir skanesni. 

 

 

Tęsinys kitame skyriuje


SU AEG ATRASKITE DAUGIAU

Įkvėpimas, pasiekiamas pirštų galiukais

Programėlė „MyAEG“ suteiks Jums įkvėpimo ir galėsite surasti geriausią receptą visiems savo šviežiems vaisiams ir daržovėms bei kitiems ingredientams.

Atsisiųskite programą, skirtą „iOS“

Atsisiųskite programą, skirtą „Android“

AEG susieti namai

Mes norime sukurti ryšį tarp Jūsų įrenginių ir prietaisų su mūsų išmaniaisiais gaminiais. 

Atraskite prijungimo galimybes

Išsaugokite maisto skonį

Patugumas, talpa ir veiksmingas veikimas. Išlaikykite savo maistą šviežesnį ilgesnį laiką, naudodami naujausią technologiją „TwinTech“.  

Atraskite „ProFresh“

 
 
Uždaryti
 

Pasirinkite, kur dalytis šiuo

Uždaryti