Šiame tinklalapyje naudojami slapukai. Tęsdami naršymą šiame tinklalapyje ir nekeisdami savo naršyklės slapukų tvarkymo nuostatų, Jūs sutinkate, su slapukų naudojimu.

Norėdami sužinoti daugiau, susipažinkite su mūsų slapukų naudojimo politika.

Kaip patiekti maistą, kad jo skonis būtų geresnis

Stalo įrankiai, lėkštės ir vaisiai stiklinėje dėžėje reiškia svarbų geresnio skonio elementą – patirtį.

Dar geresnis skonis

4 žingsnis: patirtis

Visi mūsų pojūčiai gali papildyti skonį. Netgi baigę gaminti, jeigu suprantate, kaip vaizdai, garsai ir lytėjimo pojūčiai veikia skonį, jį galite pagerinti sumaniai pateikdami maistą ant stalo. 

Maisto rinkinys su tiksliai išdėliotais ingredientais.

Ragaukite akimis

Idealios spalvos maisto skonis yra geresnis. Štai kodėl mums patinka tobulai rausvas kepsnys ir duona auksine plutele. Švelnus garų karštis apsaugo maisto paviršių, todėl išlaikomos gyvos spalvos. Maisto pateikimo būdas taip pat gali pagerinti skonį. Saldumui sustiprinti naudokite apvalias, baltas lėkštes, o pikantiškumui – juodas, kampuotas lėkštes. Visada išdėliokite maistą lėkštės viduryje, kad patiekalas būtų skanesnis. 

Atraskite garus

Ragaukite ausimis

Garsai fone ir muzika virtuvėje gali pakeisti Jūsų patiekalų skonį. Aukštesni tonai sustiprina saldų ar rūgštų skonį, o žemi tonai – kartų ar umami skonį. Maistas gali būti malonesnis, jeigu muzika groja tokiu pačiu garsu, kaip ir vyksta pokalbis. Tinkamas gartraukis veiks beveik be garso. Taigi galėsite virtuvei parinkti idealų garso takelį, sustiprinantį kiekvieno patiekalo skonį.

Atraskite garų rinktuvus
Muzikos natų apsuptos taurės

Šaukštu imama šokoladinė suflė.

Ragaukite pirštų galiukais

Kokius pojūčius sukelia maistas, kai jo atsikandame, turi reikšmingo poveikio skoniui – pradedant kepsnio minkštumu ir baigiant šokoladinio pyrago drėgnumu. Švelnus garų karštis arba gaminimas vakuume yra geriausias būdas tobulai tekstūrai išgauti. Netgi rankose laikomų stalo įrankių pojūtis gali paveikti skonį. Sunkesni stalo įrankiai pagerina patiekalo kokybę. O taurės forma ir svoris pakeičia Jūsų gėrimo skonį. 


Ar žinojote?

  • Baltojo vyno skonis yra geriausias geriant jį mėlynoje arba raudonoje aplinkoje.
  • Taurės forma gali lemti, kaip mes įvertinsime patiekalų ir gėrimų kokybę.
Kabanti vyno taurė

Aistra, atsidavimas ir kiekvieno maisto gaminimo etapo supratimas – tai yra kelias į ypatingo skonio patiekalus. Reikia patirties, kad atsirinktumėte geriausius ingredientus, tinkamai juos išsaugotumėte, pakaitintumėte tiek, kad gautumėte optimalų skonį, ir pateiktumėte į stalą.

Dabar žinote visas smulkmenas, laikas mėgautis gautais rezultatais.


SU AEG ATRASKITE DAUGIAU

Išskirtinė stiklo gaminių priežiūra

Išlaikykite savo trapiausias taures be priekaištų. Mūsų indaplovėse yra specialiai sukurti kaiščiai joms saugiai plauti.

Atraskite „ProClean“

Geresnė virtuvės atmosfera

Gaivus oras yra labai svarbus smagiam maisto gaminimui ir valgymui. Mūsų gartraukiai pagerins bet kurios virtuvės atmosferą, veikdami tyliai, bet galingai. 

Atraskite garų rinktuvus

AEG susieti namai

Mes norime sukurti ryšį tarp Jūsų įrenginių ir prietaisų su mūsų išmaniaisiais gaminiais. 

Atraskite prijungimo galimybes

 
 
Uždaryti
 

Pasirinkite, kur dalytis šiuo

Uždaryti