Šiame tinklalapyje naudojami slapukai. Tęsdami naršymą šiame tinklalapyje ir nekeisdami savo naršyklės slapukų tvarkymo nuostatų, Jūs sutinkate, su slapukų naudojimu.

Norėdami sužinoti daugiau, susipažinkite su mūsų slapukų naudojimo politika.

Garinės orkaitės „ProCombi®“ – valgio gaminimas vakuume

Neprilygstamas troškinimo garuose būdas – vakuuminiame maišelyje

Aukštesnis troškinimo garuose lygis

Išskirtinis skonis ir tekstūra

Valgio gaminimas garuose pranoko visus kitus būdus ir atvėrė galimybes išgauti iki šiol nepatirtą skonį ir aromatą. O valgio gaminimas vakuume – tai pažangiausias būdas, naudojamas virtuvės profesionalų, kurie maistą užsandarina ir lėtai troškina garuose, kad išlaikytų tikrąjį jo skonį ir aromatą. Gaminamas vakuuminiame maišelyje maistas prisigeria prieskonių, žalumynų aromato ir išlieka drėgnas – mėsa iškepa švelni, žuvis minkšta, o daržovės – sodraus skonio. Be to, geriau išsaugomos maistinės medžiagos.  Žemos temperatūros garuose gaminami produktai neperkepa, nesuverda ir visada būna sultingi ir sveiki valgyti. 


Nuo šiol gaminti vakuume – paprasta

Naujoji AEG orkaitė „ProCombi® Plus“ su pažangiu drėgmės jutikliu ir „FullTaste® Steam“ sistema veikia puikiai kartu su vakuuminio sandarinimo stalčiumi „SousVide“. Tereikia sudėti produktus į vakuuminį maišelį, įstačius į stalčių jį užsandarinti ir paskui padėti tiesiai ant orkaitės lentynos – jokio šlakstymo vandeniu ar kitų papildomų veiksmų. Kadangi visas gaminamas maistas sudėtas į maišelį, orkaitės beveik nereikia valyti; vakuuminių maišelių galima lengvai įsigyti internetu. Be to, maišelyje maistą galima paruošti iš anksto ir baigti jį gaminti jums patogiu laiku.


Keturi žingsniai neprilygstamo skonio ir aromato link

1. Paruošti - Nuvalykite, supjaustykite ir apibarstykite prieskoniais žalią, atšildytą mėsą ar žuvį. Įdėkite ją į sandarų plastikinį maišelį.

2. Sandariai supakuoti - Įstatykite maišelį į vakuuminio sandarinimo stalčių „SousVide“ ir užklijuokite, kad gaminant būtų išlaikytas skonis ir neišgaruotų aromatas.

3. Gaminti garuose - Padėkite užsandarintą maišelį ant garinės orkaitės „ProCombi®“ lentynos ir jutiklinio ekrano meniu pasirinkite funkciją „SousVide“.

4. Mėgautis - Patiekite savo pagamintą stulbinantį patiekalą lėkštėje: pavyzdžiui, pakepinę keptuvėje ar ant grotelių, tobulai apskrudusią mėsą užpilkite maišelyje susidariusiu padažu.  


Profesionalus valgio ruošimas

Virtuvės šefai visame pasaulyje jau seniai teikia pirmenybę troškinimui vakuume, nes taip pavyksta išgauti itin sodrų maisto skonį ir aromatą. AEG dar labiau išplėtojo naujausias troškinimo garuose technologijas ir sukūrė buitinę garinę orkaitę su troškinimo vakuume funkcija. 


Orkaitė „ThermicSteam“

Tai pažangesnis būdas kepti mėsą ar pyragus. Orkaitėje „ThermicSteam“ su „FullTaste® Steam“ sistema iškepta duona ar mėsa bus nuostabiai švelni, drėgna, o odelė ar pluta traški, aukso spalvos.

Pristatome „ThermicSteam“

Orkaitė „ProCombi®“

Gaminkite išskirtinio skonio ir tekstūros patiekalus! AEG orkaitė „ProCombi®“ su „FullTaste®“ sistema visada užtikrina geriausią garų, drėgmės ir karščio derinį, kad valgiai atsiskleistų visais savo aromatais. 

Daugiau apie „ProCombi®“

Orkaitė „ProCombi® Plus“

Pajuskite iki šiol neatrastą skonį. Daugiafunkcė AEG orkaitė „ProCombi® Plus“, kurioje įrengtas pažangus drėgmės jutiklis ir „FullTaste® Steam“ sistema, užtikrins reikiamą garų kiekį kiekvienam patiekalui.

Daugiau apie „ProCombi® Plus“

 
 
Uždaryti
 

Pasirinkite, kur dalytis šiuo

Uždaryti