Atraskite

Vėsinimas

Išsaugotas gamtos šviežumas

Mūsų vėsinimo sistema „TwinTech“ užtikrina, kad geriausi gamtos siūlomi skoniai bus išsaugoti optimalioje temperatūroje. Viskas nuo lapinio kopūsto iki agurko išlieka šviežia ilgesnį laiką. Lapai yra gaivesni, obuoliai traškesni,o skonis dar ryškesnis. Galite įsigyti daugiau šviežių produktų, nes erdviame stalčiuje visada juos tokius galėsite ir išlaikyti.

Su vėsinimo sistema „TwinTech“ šaldytuvo ir šaldiklio skyriai veikia atskirai, kad išlaikytų optimalią temperatūrą ir drėgmę šviežiam ar užšaldytam maistui laikyti.

Lengva išlaikyti kiekvieną ingredientą optimalios būklės su „TwinTech®“.

Šaldytuvas-šaldiklis „ProFresh“

Išsaugotas gamtos skonis

Pamirškite šaltį. Išlaikykite šviežią ir užšaldytą maistą geriausios būklės, naudodami AEG sistemą „TwinTech+“. Ji profesionaliai palaiko temperatūrą ir drėgmės lygį su minimaliais svyravimais, todėl šaldiklis būna bešerkšnis ir nepablogėja šviežio maisto kokybė. Vaisiai ir daržovės išlieka traškūs ir skanūs. Mėsa ir žuvis išlieka švieži ir natūralios spalvos, kaip ką tik nupirkti.

Pritaikomas kiekvieno skoniui

Pritaikykite šaldytuvą tiksliai pagal savo norus, naudodami modulinę laikymo sistemą „CustomFlex®“. Durelių skyrius galima keisti ir perkelti per kelias sekundes – absoliutus lankstumas. Spaustukai prieskoninėms žolelėms. Permatomos dėžutės sūriui. Saugios lentynos pieno produktams, padažams ir pagardams. Sutvarkykite laikymo erdves savo šaldytuve taip, kaip norite, ir padidinkite jas.

Įrodyta, kad mėsą ir žuvį galima išlaikyti 3 dienomis ilgiau beveik nulio laipsnių temperatūroje, nei vėsinant įprastai.

Tikslus vėsinimas ruošiant išskirtinius patiekalus

Įspūdingas patiekalas prasideda nuo nepriekaištingų ingredientų. Mėsa ir žuvis skonį išlaiko geriausiai laikant tam tikroje temperatūroje – maždaug 0 laipsnių. Mūsų šaldikliuose-šaldytuvuose yra specialiai tam skirtas nulio laipsnių skyrius, kad Jūsų ingredientai būtų laikomi tiksliai jiems reikalingoje temperatūroje. Todėl galėsite mėgautis šviežiausia mėsa ar žuvimi ir gardžiuotis kiekvienu kąsneliu.